Прикордонники повідомили, скільки росіян отримали візи на в'їзд в Україну за сім місяців

Прикордонники повідомили, скільки росіян отримали візи на в'їзд в Україну за сім місяців
Україна запровадила візовий режим з рф з 1 липня 2022 року.

Від моменту впровадження Україною візового режиму з рф минуло вже сім місяців - за цей час візи для в'їзду в країну отримали лише 12 росіян. Про це повідомив представник Державної прикордонної служби Андрія Демченка в етері телемарафону.

Майже всі з цих 12 росіян перетнули кордон і в'їхали в Україну. Це були жінки, діти та люди похилого віку, які отримали візу і прямували до України з гуманітарних причин. Йдеться про возз'єднання із сім'ями чи до своїх близьких, - йдеться у заяві.

За інформацією прикордонників, на території рф відсутні українські дипломатичні представництва. Тому громадяни росії не можуть подаватися на отримання українських віз на своїй території.

Демченко зазначив, що наявність української візи не гарантує право перетину державного кордону України. Остаточне рішення ухвалюють прикордонники.

Нагадаємо, що затримки Заходу з надання озброєння обмежили можливості України проводити контрнаступ – ISW.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ
Російська Федерація в окупованих районах Донецької і Луганської області за два роки надала російське громадянство в спрощеному порядку майже 530 тисячам жителів.
Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів
Вже до кінця 2021 року Російська Федерація планує видати свої паспорти майже 1 мільйону жителів Донбасу. Цим самим люди які отримають російські паспорти стануть громадянами РФ.
Loading...
Load next