рф створює умови для початку наступальних зусиль - ISW

рф створює умови для початку наступальних зусиль - ISW

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що росія створює умови для початку наступальних зусиль у найближчі місяці, ймовірно, в Луганській області.

ISW наводять заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга від 30 січня про те, що немає жодних ознак того, що москва готується до мирних переговорів, і що все вказує на протилежне. Аналітики додають, що, за його словами, рф може мобілізувати до 200 000 військовослужбовців і продовжує закуповувати зброю та боєприпаси за рахунок збільшення внутрішнього виробництва і партнерства з авторитарними державами, такими як Іран і Північна Корея.

Голова Ради резервістів Збройних сил України Іван Тимочко у зв'язку з цим заявив, що російські війська посилюють своє угруповання на Донбасі в рамках очікуваного наступу.

Заяви Столтенберга та Тимочка підтверджують попередній прогноз ISW про те, що російські війська створюють умови для початку наступу, ймовірно, в Луганській області в найближчі місяці, - йдеться в повідомленні Інституту вивчення війни.

Аналітики додали, що російські військові блогери продовжили інформувати, що створюються умови для наступу рф, і москва задіяла ще не всі резерви.

Нагадаємо, що відправлення на "Укрпошті" тепер можна отримати без документів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next