24 лютого "треба бути напоготові" - Гуменюк про можливість наступної масованої ракетної атаки рф

24 лютого "треба бути напоготові" - Гуменюк про можливість наступної масованої ракетної атаки рф

Відстань від одного масованого удару армії рф до іншого становить до двох тижнів, тому українцям слід готуватися до ймовірних ракетних атак ворога у районі 24 лютого, попередила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в етері національного телемарафону.

За словами Гуменюк, наразі корабельне угруповування перебуває у тій самій кількості та продовжує перебувати на службі, зокрема 2 споряджених ракетоносії з 8 ракетами. Вона додала, що ці кораблі можуть бути залучені як до масованої ракетної атаки, так і до точкових ударів.

Гуменюк повідомила, що через те, що пуски з підводних човнів ускладнені у виявленні, окупанти можуть "тероризувати місцеве населення загрозою цих ударів", а також зауважила, що вони мають напоготові надводні ракетоносії, які перебувають у пунктах базування, які, швидше за все, проходять переспорядження, готуються до наступного виходу. 

Якщо говорити про відстань від одного масованого удару до іншого, то це до двох тижнів. І можемо зауважити, що від попередньої до наступної, то це якраз 24 лютого. Пам'ятаючи про тяжіння ворога до сакральних дат, треба бути напоготові, - наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, що у Канаді випустили монету-писанку за трипільськими мотивами.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next