Попри війну у закладах освіти Львівської області триває освітній процес

Попри війну у закладах освіти Львівської області триває освітній процес

Навчання у Львівської області триває. Понад 16 тисяч дітей шкільного віку з інших областей змогли долучитися до навчання.

Щодня ми зустрічаємо земляків, які змушені покинути свої домівки. Війна загострює відчуття того, що насправді важливо. А це – наші діти. Вони є майбутнім України. Вони мають право на якісну та доступну освіту!

Сьогодні ми робимо усе, щоб усі відчували себе безпечно та комфортно.

Більшість шкіл Львівщини працюють у дистанційному форматі. Керівники закладів освіти, учителі, психологи допомагають адаптуватися учням до освітнього процесу. Школярів забезпечують підручниками, приєднують до платформ дистанційного навчання.

Державна служба якості освіти України та управління Служби надають рекомендації освітянам щодо роботи закладів освіти в умовах воєнного стану, - каже Валентина Загрева, начальниця управління Державної служби якості освіти у Львівській області.

Рекомендації Державної служби якості освіти України про те, як закладам освіти працювати в умовах воєнного стану розміщено на сайті у рубриці «Заклади освіти в умовах воєнного стану».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next