Британська розвідка оцінила втрати росії у війні в Україні: після мобілізації в рф їх стало більше

Британська розвідка оцінила втрати росії у війні в Україні: після мобілізації в рф їх стало більше

Втрати сил армії росії та російських приватних військових кампаній з початку повномасштабного вторгнення в Україну оцінюються у 175-200 тис. осіб, при чому приблизно 40-60 тисяч - убитих. Про це повідомляє звіт розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

Сили міністерства оборони рф та приватних військових підрядників (ПВК), ймовірно, втратили від 175 до 200 000 осіб із початку вторгнення в Україну. Це, імовірно, включає приблизно 40-60 тисяч убитих, - ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що рівень втрат рф значно збільшився з вересня 2022 року, коли було запроваджено "часткову мобілізацію".

За сучасними мірками, ці цифри є високим співвідношенням убитих і поранених. Це майже напевно пов'язане із надзвичайно примітивним медичним забезпеченням більшої частини сил, - зазначають в британській розвідці.

Британська розвідка також вказує, що "артилерія майже напевно спричинила більшість втрат рф".

Сили ПВК "вагнера" задіяли велику кількість ув'язнених-новобранців. Імовірно, у них кількість втрат досягає 50%, - вказали у МО Британії.

 Нагадаємо, що двоє окупантів після обміну знову потрапили у полон - Лубінець.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка
Призовники всіляко уникають мобілізації, не бажаючи стати "гарматним м'ясом".
Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео) Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео)
Нове перехоплення розвідки підтверджує репутацію російських військових як мародерів.
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
Loading...
Load next