В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка

В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка
Призовники всіляко уникають мобілізації, не бажаючи стати "гарматним м'ясом".

План з мобілізації 26 000 «резервістів» з території ОРДЛО до сухопутних військ рф фактично зірвано. Чоловіки призовного віку (18-65 років) всіляко уникають призову, не бажаючи ставати «гарматним м’ясом» в армії окупанта.

Про це інформує ПравдаТУТ News з посиланням на Головне управління розвідки.

Згідно з попередніми планами, за рахунок мобілізованих мали укомплектувати 17 стрілецьких полків у складі загальновійськових армій Південного та Західного ВО рф. Це завдання виконати не вдалось.

З особовим складом, який все ж вдалося залучити, не проводяться будь-які вишколи чи інструктажі. Також їх забезпечують непридатною для використання амуніцією та зброєю, - розповідають у розвідці.

Відтак представники армії рф, що проводять рекрутинг, обіцяють залучати «новобранців» до завдань забезпечення контролю над окупованими територіями, охорони доріг та військових об’єктів, покращення оборонних позицій.

Втім, як показує практика, мобілізовані з ОРДЛО складають найближчий резерв для поповнення втрат підрозділів, які беруть безпосередню участь у бойових діях проти України. Також саме їх, як найменш цінний «ресурс» використовують для проведення «розвідки боєм» для виявлення позицій українських захисників, - підсумували в ГУР.

Вас також може зацікавити стаття: Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Через брак резервів у рф мобілізують боржників та аліментників — розвідка Через брак резервів у рф мобілізують боржників та аліментників — розвідка
Також у росії триває мобілізація людей, які мають пробелеми із законом.
Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років
Також масово мобілізовують студентів.
Loading...
Load next