У Бахмуті росіяни перейшли до іншої тактики, "хвиля за хвилею" просто йде піхота - Буданов

У Бахмуті росіяни перейшли до іншої тактики, "хвиля за хвилею" просто йде піхота - Буданов

У Бахмуті росіяни перейшли до іншої тактики, "хвиля за хвилею" йде піхота, бронетехніки там одиниці. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю "Forbes Україна".

Перехід до іншої тактики усі бачать у Бахмуті. Вугледар був яскравим прикладом. У Бахмуті взагалі хвиля за хвилею просто йде піхота. Їх артилерія тільки підтримує, бронетехніки взагалі одиниці. У Вугледарі відбувалося застосування бронетехніки, але її було знищено в перші години, і все перейшло у стрілецькі бої, - сказав Буданов.

Він також зазначив, що з військової точки зору "утримання Бахмута дає нам стримування росіян у цьому районі та завдання їм катастрофічних втрат".

Ми їх виснажуємо і захищаємо свою територію, яка в жодному разі не може оцінюватися в контексті: доцільно чи недоцільно залишити, - наголосив Буданов.

Відповідаючи на запитання про найбільші поразки у війні, керівник розвідки назвав найбільшою із них - Сєвєродонецьк.

Перша найбільша поразка – тимчасова поразка України в районі Сєвєродонецька. Друга – перший період війни, коли була проламана лінія в районі Волновахи. І третя, це буде загальна відповідь – це те, що ми допустили у 2014 році тимчасову окупацію Донецької та Луганської областей, Автономної Республіки Крим. Ось три найбільші наші поразки, але вони всі виправлені, - сказав Буданов.

Нагадаємо, що росія може мобілізувати ще мільйон людей - розвідка Німеччини.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next