Зірка серіалу "Вікінги" стала першим амбасадором UNITED24 (відео)

Зірка серіалу "Вікінги" стала першим амбасадором UNITED24 (відео)

Акторка, режисер і продюсер Кетрін Винник стала першим амбасадором UNITED24 з Канади. Повідомляє у Telegram Президента України Володимира Зеленського.

Зірка серіалу "Вікінги", акторка, режисерка і продюсерка Кетрін Винник стала першою амбасадоркою UNITED24 з Канади, — повідомив Зеленський.

Також Президент України зазначив, що "Кетрін Винник долучилась до напряму "Відбудова України" і відкриє свій збір через платформу на відновлення одного з 18 будинків у Київській області".

Зараз дуже важливо зробити все, щоб світ не забував про війну, яка триває на території України. Дякую, що ви з нами! Для України це честь – мати таких амбасадорів, як ви, — додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що замість музею Пушкіна - Садиба на Кудрявці: у Києві перейменували два музеї.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців
Король Філіп та королева Матильда хочуть прихистити людей, які виїжджають з України через війну
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next