Проголошення Мелітополя "столицею" Запорізької області є початком капітуляції окупантів – мер

Проголошення Мелітополя "столицею" Запорізької області є початком капітуляції окупантів – мер

Проголошення окупантами Мелітополя так званою “столицею” Запорізької області – є початком їхньої капітуляції. Про це заявив мер міста Іван Федоров в етері національного телемарафону.

Це початок капітуляції ворога саме на тимчасово-окупованій території Запорізької області. Ворог постійно розказував про пропаганду, начебто він через два-три дні, або за тиждень точно захопить місто Запоріжжя. Ворог розказував, буквально три тижні тому, що він просунувся на Запорізькій лінії фронта, зайшов, начебто у Кам’янське, в Малу Токмачку, і т. д. Сьогодні, тим, що вони визнали Мелітополь адміністративним центром захопленої Запорізької області, ми визначаємо те, що вони точно вже не збираються нікуди просуватися, а хоча б намагаються утримувати те, що сьогодні вони вже сьогодні захопили, — сказав Федоров.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
По 10 тисяч рублів в обмін на персональні дані По 10 тисяч рублів в обмін на персональні дані
В окупованому Мелітополі рашисти почали видавати пенсіонерам гроші за інформацію.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next