У Запоріжжі завершили розбирати завали зруйнованої багатоповерхівки

У Запоріжжі завершили розбирати завали зруйнованої багатоповерхівки

Розбір завалів на місці зруйнованої російським ракетним ударом багатоповерхівки в Запоріжжі завершено, загинуло 13 людей. Повідомило ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Станом на 15 годину управління ДСНС в області повідомляло, що комунальні служби вивезли понад 1034 тонни будівельних уламків. Психологи ДСНС на місті події надали допомогу 103 мешканцям будинку та родичам постраждалих.

Співробітники ДСНС врятували 11 осіб. Під час розбору завалів врятували чотирьох котів та собаку. З-під завалів будинку рятувальники деблокували 13 загиблих, з них 8-місячну дитину.

Нагадаємо, що рф робить ставку на ближні бої - розвідка Британії.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У СБУ назвали імена військових рф, які причетні до удару по будинку Дніпра У СБУ назвали імена військових рф, які причетні до удару по будинку Дніпра
У результаті обстрілу наразі підтверджено загибель 40 людей, серед них – 3 дитини. Травмовано 75 потерпілих, з яких 14 дітей.
В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати В Енергоатомі повідомили, що всі українські АЕС продовжують стабільно працювати
Вчора в МАГАТЕ заявили, що співробітники ЧАЕС не мають умов для відпочинку, що позначається на їх роботі.
Loading...
Load next