рф робить ставку на ближні бої - розвідка Британії

рф робить ставку на ближні бої - розвідка Британії

Ворог частіше вдається до ближніх боїв. Про це свідчать дані британської розвідки, оприлюднені Міністерством оборони Великої Британії.

Останні дані свідчать про зростання ближнього бою в Україні. Це, ймовірно, є результатом того, що російське командування продовжує наполягати на наступальних діях, які здебільшого здійснює піша піхота, з меншою підтримкою артилерійського вогню, бо в росії не вистачає боєприпасів, - йдеться в повідомленні.

Розвідка повідомляє, що наприкінці лютого 2023 року російські мобілізовані резервісти розповіли, що їм було наказано атакувати український бетонний опорний пункт. З озброєння їм видали тільки «вогнепальну зброю і лопати».

Летальність штатного шанцевого знаряддя МПЛ-50 особливо міфологізована в росії. Мало що змінилося відтоді, як її було розроблено в 1869 році, її постійне використання як зброї підкреслює жорстокі та низькотехнологічні бойові дії, які стали характеризувати більшу частину війни, - йдеться в повідомленні британської розвідки.

Повідомляється також, що один із резервістів описав, що він «ні фізично, ні психологічно» не був готовий до акції.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next