Російський пропагандист Соловйов заявив, що потрапив під обстріл в Україні (відео)

Російський пропагандист Соловйов заявив, що потрапив під обстріл в Україні (відео)

Російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що потрапив під обстріл під час відвідування розташування 155-ї бригади морської піхоти ЗС рф під Вугледаром Донецької області. Про це Соловйов розповів в етері своєї програми на телеканалі "Россия-1", повідомляє агентство ТАСС.

По населеному пункту, де проходила наша зустріч, почався інтенсивний артилерійський обстріл. Але нічого, все обійшлося. Думаю, військова контррозвідка розбереться, звідки ворог дізнався про наші переміщення.

За словами пропагандиста, у неділю з'ясувалося, що стався витік інформації про його присутність на цих позиціях.

Під час нашої бесіди з морпіхами почалися прильоти, вони коригувалися з квадрокоптера, прильотів було чимало, - сказав він.

Соловйов стверджує, що загиблих і поранених окупантів унаслідок цієї стрілянини не було.

Нагадаємо, що рф робить ставку на ближні бої - розвідка Британії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
План евакуації населення готовий, – Старух про загрозу для людей через обстріли ЗАЕС План евакуації населення готовий, – Старух про загрозу для людей через обстріли ЗАЕС
Росіяни обстрілюють Запорізьку АЕС, а влада попереджає про ймовірну ядерну загрозу. Вже підготували план евакуації населення.
"Росіяни перезарядили кораблі з "калібрами" і готують авіацію" – Кім (відео) "Росіяни перезарядили кораблі з "калібрами" і готують авіацію" – Кім (відео)
За словами Кіма, росія може продовжити удари по Україні.
Loading...
Load next