Світовий концерт на підтримку Україні: Адель, Pink, гурти The Rolling Stone

Світовий концерт на підтримку Україні: Адель, Pink, гурти The Rolling Stone

Співачки Адель, Pink, гурти The Rolling Stone, U2, The Killers, музикант Пол Маккартні та інші зірки виступлять на концерті на підтримку України, який відбудеться 24 червня. Пише The Sun.

Це буде грандіозно. Це буде величезний, справжній A-list концерт у глобальному масштабі. Він планувався давно, а тепер призначено дату на стадіоні Вемблі. Звісно, є розуміння того, що залучити багатьох суперзірок не вдасться у відносно короткі терміни. Але організатори оптимістичні в тому, що дехто з тих, із ким вони вели переговори, уже дав свою згоду, — повідомляє джерело.

Інсайдер додав, що для таких зірок, як U2 і зокрема Bono, які публічно висловлюють свою думку про повномасштабну війну, це чудова нагода продовжувати нагадувати світові про всю серйозність ситуації в Україні.

Подія такого масштабу може чинити реальний політичний тиск і на росіян. Єдиним недоліком є те, що дата збігається з фестивалем Гластонбері, і виключають виступ деяких гучних імен, але лайн-ап безумовно буде доволі особливим, — каже джерело.

Нагадаємо, що міський музей Амстердама визнав Казимира Малевича українським художником.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі Ані Лорак їде в Україну: вона запланувала одразу два концерта в Одесі
Артистка заявила, що дуже сумувала за Україною і чекає зустрічі з прихильниками.
Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео) Розпочали продаж квитків: Моргенштерн знову зібрався в Україну з концертами (відео)
Раніше виконавця внесли у список осіб, що загрожують національній безпеці України. Відповідно, йому заборонили в'їзд, а СБУ тим часом пояснила, що таке рішення прийняли через те, що Моргенштерн пропагує культ насильства та жорстокості, а також вживає й поширює наркотики.
Святкування Дня Незалежності: прихильники гастролів у Росії виступлять на концерті (відео) Святкування Дня Незалежності: прихильники гастролів у Росії виступлять на концерті (відео)
Офіс президента вкотре не реагує на критику українців: цьогоріч на святкуванні Дня Незалежності виступлять артисти, які не можуть визначитися чий Крим. До того ж, на цьогорічне шоу, яке відбудеться на стадіоні "Олімпійський", покликали Софію Ротару, яка продовжує виступати в Російській Федерації. Минулорічний скандал українські посадовці не взяли до уваги.
Loading...
Load next