Петиція про статеве виховання набрала необхідні голоси

Петиція про статеве виховання набрала необхідні голоси

Петиція про впровадження обов'язкового статевого виховання в систему освіти в Україні набрала 25 тисяч голосів, необхідні для її розгляду Президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомляється на сайті Президента.

Закликаємо запровадити обовʼязковий курс статевого виховання, базований на культурі згоди, у початковій освіті, середній школі, а також у вищих і професійно-технічних закладах освіти, - ідеться у петиції.

Автори пояснюють свій заклик тим, що учні і учениці повинні знати про фізіологічні та психологічні зміни, пов’язані зі статевим дозріванням, про методи контрацепції, незаплановану вагітність, особисту безпеку, знати законодавство і розуміти базові принципи культури згоди.

Статеве виховання дітей і молоді значно знижує ризики насильства, рівень злочинності, кількість підліткових вагітностей, а також підвищує вік першого статевого акту, - зауважується у петиції.

Тепер петиція очікує на розгляд. Розгляд петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів від дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео) "Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео)
Кондратюк вимагає заборонити виступи російських артистів в Україні до повернення Криму і відновлення контролю над східними кордонами країни.
Зеленський відповів на петицію про дозвіл на виїзд за кордон чоловікам без військового досвіду Зеленський відповів на петицію про дозвіл на виїзд за кордон чоловікам без військового досвіду
До кінця воєнного стану призовники не зможуть отримати дозвіл на виїзд за межі України.
Loading...
Load next