400 тис. нових контрактників планують набрати на російську армію

400 тис. нових контрактників планують набрати на російську армію

З 1 квітня Міністерство оборони рф розпочне новий набір контрактників до російської армії. Повідомляє російська служба "Радіо Свобода".

Як повідомляє видання, Міноборони рф розіслало в регіони документи із зазначенням кількості людей, з якими мають бути підписані контракти.

"Радіо Свобода" відзначає, що одразу кілька російських регіональних засобів масової інформації публікують загальну цифру контрактників, якими необхідно поповнити російську армію. Зазначається, що планується набрати 400 тис. контрактників.

Видання пише, що основну частину роботи виконуватимуть військові комісаріати, а відповідатимуть за виконання плану губернатори.

Також повідомляється, що у Челябінській та Свердловській областях рф на професійну службу мають набрати по 10 тис. осіб, у Пермському краї – 9 тис.

Нагадаємо, що дефіцит боєприпасів окупантів став критичним - британська розвідка.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
В Московській та Ленінградській областях рф посилюється "прихована мобілізація" В Московській та Ленінградській областях рф посилюється "прихована мобілізація"
На війну беруть фактично усіх, адже військово-лікарську комісію проводять умовно.
Злочинці та бойовий резерв – на росії триває прихована мобілізація Злочинці та бойовий резерв – на росії триває прихована мобілізація
ЇЇ проводитимуть разом із плановим призовом строковиків.
Loading...
Load next