У Криму росіяни сформували мобілізаційний центр

У Криму росіяни сформували мобілізаційний центр
Росія формує ще один корпус у Нижньогородській області – це від 10 до 15 тисяч осіб.

Росія до кінця липня хоче сформувати 16 батальйонів і формує новий корпус у Нижньогородській області.

Про це виданню “Радіо Свобода” повідомив представник ГУР МО України.

Перше, що стосується цих так званих добровольчих батальйонів. Це новий підхід, який рф розпочала зовсім недавно. Місяць тому близько 50 суб’єктів рф отримали наказ на формування батальйонів чисельністю 500-600 осіб. Ми чітко знаємо, що на сьогоднішній день вже сформовано 8 батальйонів. Планується сформувати до кінця місяця ще 8 батальйонів. В кожному регіоні, в тому числі в Криму, Москві, Санкт-Петербурзі буде такий батальйон, – розповів Вадим Скібіцький.

За словами представника ГУР МО України, процес формування добровольчих батальйонів відбувається через військкомати і перебуває під контролем держави.

Крім того, за інформацією воєнної розвідки України, росія формує ще один корпус у Нижньогородській області – це від 10 до 15 тисяч осіб.

Там йде і формування, і бойове злагодження й інші питання, які стосуються створення нового об’єднання. І ми не виключаємо, що цей корпус буде перекинутий на нашу територію. Російське керівництво намагається впорядкувати процес створення добровольчих формувань для того, щоб вони мали потужні наступальний і оборонний потенціали та могли б діяти, як ті батальйонні тактичні групи, що були нами розгромлені. Це великі втрати для рф, адже то були відбірні, найбільш боєздатні та досвідчені підрозділи, – зазначив представник ГУР МО України.

Нагадаємо, російські окупанти потерпають від ЗСУ на Харківщині і не можуть захопити навіть одне село.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео) В окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео)
17 вересня у Росії стартували вибори, на яких люди обиратимуть депутатів Держдуми, а також вищих посадових осіб суб'єктів країни.
Український канал "ДОМ" отримав попередження через карту Росії з окупованим Кримом Український канал "ДОМ" отримав попередження через карту Росії з окупованим Кримом
За даними телеканалу, проєкт "Русский дневник" має графічну заставку із картою РФ, але без зображення окупованого півострова. Скандал із картою Росії, на якій тимчасово окупований Крим позначений, як частина РФ, пояснили службовою недбалістю відповідальних за виробничий процес співробітників.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Loading...
Load next