Польські школярі зібрали одяг для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Канівській громаді

Польські школярі зібрали одяг для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Канівській громаді

Школярі польського міста Хелмно зібрали гуманітарну допомогу у вигляді вживаного одягу та речей для переселенців, які знайшли прихисток у Канівській міській територіальній громаді. Цього понеділка речі вже прибули до України.

Наші друзі з Хелмно не перестають дивувати добрими вчинками і постійною підтримкою. Ми вкотре висловлюємо подяку усім, хто відгукнувся і передав одяг та речі для переселенців: бурмістру Хелмно Артуру Мікєвичу, і адміністрації шкіл, учням та їх батькам. Також волонтерам, що допомогли з логістичними процедурами і підприємству "МХП" за доставку вантажу. Ви неймовірні у своєму бажанні згуртуватися та допомогти, — повідомив Канівський міський голова Ігор Ренькас.

Внутрішньо переміщені особи, зареєстровані на території Канівської МТГ, можуть отримати речі та одяг у приміщенні колишнього районного будинку культури (площа Соборна) цієї п’ятниці, 31 березня, з 9 до 13 години.

Нагадаємо, що на честь розстріляного героя назвали вулицю.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН (відео) Переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН (відео)
Отримати допомогу можна подавши заявку до представників Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Процедура реєстрації доволі проста.
Допомога бійцям: відкрилось пошиття аптечок та одягу для військових (відео) Допомога бійцям: відкрилось пошиття аптечок та одягу для військових (відео)
Для наших захисників планують пошити близько 100 000 аптечок. Першу партію в гарячі точки мають відправити наступного тижня.
Хутрові ферми в Україні: виробництва "вбивають" екологію та забирають життя тисяч тварин (відео) Хутрові ферми в Україні: виробництва "вбивають" екологію та забирають життя тисяч тварин (відео)
Виробництво хутрових виробів та купівля одягу із натурального хутра вимірюється не у гривнях чи євро, а у життях невинних тварин. Так, кількість тварин, яка потрібна для виготовлення однієї шуби залежно від виду в середньому становить - 250 білок і шиншил, 90 соболів, 20 рисей чи 45 вбитих норок.
Loading...
Load next