В Україні продовжили карантин через COVID-19 до липня

В Україні продовжили карантин через COVID-19 до липня

Кабінет Міністрів через COVID-19 продовжив режим надзвичайної ситуації в єдиній державній системі цивільного захисту, а також карантин на всій території України до 30 червня 2023 року.

Про це за підсумками засідання уряду 25 квітня повідомило Міністерство охорони здоров'я.

Повномасштабна війна відвернула нашу увагу від пандемії, водночас COVID-19 нікуди не зник. Люди продовжують хворіти, а дехто – помирати. Через коронавірус ми щотижня втрачаємо близько ста людей. І хоча загалом у світі є загальна тенденція до зниження захворюваності на COVID-19, однак в Європейському регіоні спостерігається зростання цього показника. Очікувати на збільшення кількості нових випадків COVID-19 на території України можна буде цієї весни. Проте динаміка зростання захворюваності залежатиме від варіанту SARS-CoV-2, який циркулюватиме, та рівня охоплення вакцинацією населення, – зазначив заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

Нагадаємо, Київська влада заявляє, що столиця пройшла пік весняної повені

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину
Від початку 2021 року в Україні зафіксували 302 тисячі порушень карантинних обмежень. 87% або 263 тисячі з них — це штрафи за невдягнені маски або респіратори в громадських місцях.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next