В Україні можуть запровадити карантин через COVID-19: деталі

В Україні можуть запровадити карантин через COVID-19: деталі

В Україні зростає захворюваність на COVID-19 та грип. Вже у трьох регіонах кількість хворих перевищила епідемічний поріг. Йдеться про Чернівецьку, Тернопільську та Житомирську області, де, ймовірно, можуть ввести обмежувальні протиепідемічні заходи.

Про це повідомив головний санітарний лікар України Ігор Кузін в ефірі телемарафону.

Там уже показники вищі, аніж стандартні до цього періоду. Тобто ці регіони вже можуть вводити певні обмежувальні протиепідемічні заходи, — сказав Кузін.

Кузін зазначив, в Україні зараз циркулюють 14 штамів COVID-19. За тиждень в середньому госпіталізують орієнтовно 4200 пацієнтів. Захворюваність за попередній тиждень зросла на 20%, зокрема серед дітей.

Нагадаємо, Більше ніж 200 тисяч доз вакцини проти COVID-19 доставлено в Україну для безоплатних щеплень ‒ МОЗ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину
Від початку 2021 року в Україні зафіксували 302 тисячі порушень карантинних обмежень. 87% або 263 тисячі з них — це штрафи за невдягнені маски або респіратори в громадських місцях.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next