На вихідних Україні прогнозують нічні заморозки, вдень прогріє до +18°

На вихідних Україні прогнозують нічні заморозки, вдень прогріє до +18°

На вихідних 29-30 квітня на мешканців практично всіх областей України очікують затягнуте хмарами небо, дощі, грози та нічні заморозки.

Про це повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу, 29 квітня, в більшості регіонів буде хмарно з проясненнями. На заході країни пройдуть невеликі дощі, на сході та південному сході очікуються помірні дощі з грозами. Середня температура повітря вдень в Україні становитиме близько +13…+16 °С. Уночі в Дніпрі, східних та південно-східних областях термометри покажуть від +5 до +12 °С, а ось у західні, центральні та північні області прийдуть заморозки до -3 °С, тому варто заздалегідь укрити рослини в саду та на городі.

У неділю, 30 квітня, погода буде хмарною, середня денна температура повітря у більшості областей становитиме +12…+14 °С. Найтепліше буде в Одеській і Миколаївській областях, на Волині та Закарпатті — +16…+18 °С. Уночі в Києві, північних та центральних регіонах очікуються заморозки. Невеликі дощі пройдуть у західних, східних та південних областях.

У понеділок, 1 травня, дощитиме на сході, півдні та в центрі країни. При цьому у східних та центральних областях погода на початку тижня буде прохолодною — до +13…+16 °С, на півдні, півночі та заході повітря прогріється до комфортних +17…+19 °С, а на Закарпатті та Буковині — до +21 °С.

Нагадаємо, Польща спростила ввезення безпілотників до України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град
У західних областях України надзвичайники оголосили штормове попередження - очікуються грози, шквали та град.
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі
В Україні у понеділок, 26 квітня, збережеться холодна погода, на більшій частині території йтимуть короткочасні дощі.
Loading...
Load next