6 регіонів України знеструмлено через обстріли

6 регіонів України знеструмлено через обстріли

Енергетична інфраструктура країни не зазнала пошкоджень через масований обстріл крилатими ракетами, який ворог здійснив на світанку 9 травня.

Проте частина споживачів у 6 областях залишається без світла через пошкодження внаслідок попередніх обстрілів, повідомляє Урядовий портал.

Увечері 8 травня, під час огляду спеціалістами Оператора ГТС України території підприємства, у неробочій зоні було знайдено уламок вибухонебезпечного предмета. Обладнання не пошкоджене, загрози для стабільного функціонування системи немає.

Триває терор прифронтових територій. Без світла залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

Водночас енергетики, попри складну безпекову ситуацію,  продовжують роботи з відновлення енергопостачання. За добу вдалося повернути світло для 21,5 тисячі споживачів. Більшість із них – це абоненти у Запорізькій та Херсонській областях. 

Енергетична система працює стабільно, без обмежень потужності.

Нагадаємо, На сході Туреччини зафіксували нові землетруси

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next