Підсумки дня: застереження для Ірану, донати українців, відступ рф на Різдво, самохідні гаубиці для ЗСУ та завод Nestle на Волині

Підсумки дня: застереження для Ірану, донати українців, відступ рф на Різдво, самохідні гаубиці для ЗСУ та завод Nestle на Волині
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.

13 грудня у нашому вечірньому зведенні ви дізнаєтесь топновини дня. 293-у добу українці на всіх фронтах виборюють перемогу і звільнення територій нашої держави від загарбників. Щодня ми долаємо сходинки до нашої великої Перемоги. 

Топновини дня:

  • ЄС застеріг Іран від поставок “дронів-камікадзе” росії та попередив про наслідки. Детальніше ТУТ.
  • Українці зібрали 230 мільйонів на "Black box" для розвідки. Детальніше ТУТ.
  • Зеленський запропонував росії розпочати виведення своїх військ на Різдво. Детальніше ТУТ.
  • У Бундестазі підтвердили поставку 24 нових самохідних гаубиць Україні. Детальніше ТУТ.
  • Nestle відкриє новий завод на Волині майже за 40 млн доларів. Детальніше ТУТ.

Донатимо для ЗСУ, для нашої ПЕРЕМОГИ!

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next