Всеукраїнська Рада Церков підтримала створення трибуналу проти росії

Всеукраїнська Рада Церков підтримала створення трибуналу проти росії

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій підтримала створення спецтрибуналу проти росії.

Відповідну заяву оприлюднено на сайті ВРЦ.

Усвідомлюючи масштаби горя, яке принесла росія нашим вірним, усьому українському народові, будучи свідомими того, яку загрозу становить російський імперіалізм народам Європи, виходячи з наших віросповідних принципів, своїх переконань, поклику власної совісті, ми беззастережно підтримуємо створення Міжнародного трибуналу який би судив російську владу за злочин агресії, тобто за розпочату проти України війну, - йдеться в заяві.

Також ВРЦ виступає за те, щоб Міжнародний трибунал був створений і почав працювати якнайшвидше, а всі хто розпочав агресивну війну проти України були б покарані.

ВРЦ звернулось до всіх держав світу, а зокрема до Палати Представників, Сенату та Державного департаменту США, з проханням підтримати створення Трибуналу за міжнародною моделлю.

Нагадаємо, У центрі окупованого Луганська підірвали «міністра внутрішніх справ»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Церковне питання: московський патріархат ще не "все"? (відео) Церковне питання: московський патріархат ще не "все"? (відео)
Евакуйовані священнослужителі ПЦУ звернулися до міської ради щодо можливості використання Свято-Георгіївського кафедрального собору.
Loading...
Load next