На кордоні з Польщею черги - понад 400 легкових автомобілів

На кордоні з Польщею черги - понад 400 легкових автомобілів

У пунктах пропуску на виїзд з України до Республіки Польща утворилися черги через нестабільну роботу електронних систем.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Рекомендуємо враховувати під час планування поїздок можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску, - йдеться у повідомленні.

Так, у чергах в пунктах пропуску на виїзд до Польщі зараз стоять 28 автобусів, понад 400 легкових автомобілів і 100 пішоходів.

У чергах до Угорщини наразі - чотири автобуси та 70 автомобілів, до Румунії – 35 автомобілів. У пунктах пропуску в Молдову черг немає.

Нагадаємо, ЗСУ перехопили ініціативу у війні – Зеленський

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Польща уточнила правила в'їзду: що потрібно знати та які документи мати для перетину кордону Польща уточнила правила в'їзду: що потрібно знати та які документи мати для перетину кордону
З 15 грудня 2021 року вступили в силу зміни щодо перетину кордону.
"Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео) "Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео)
Українські заробітчани повертаються додому із Європи на новорічні свята. Через це на кордоні з'явилися кілометрові черги.
Loading...
Load next