На Рівненщині заборонили проведення масових релігійних заходів

На Рівненщині заборонили проведення масових релігійних заходів

У Рівненській області вирішили заборонити проведення хресної ходи в період з 19 по 25 серпня через загрозу державній безпеці.

Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Він повідомив, що сьогодні було проведено чергове засідання Ради оборони області.

Через загрозу державній безпеці підтримали заборону проведення в Рівненській області масових релігійних заходів у вигляді походів і демонстрацій (так звана "хресна хода") з 19 по 25 серпня.

Затвердили доповнений список об’єктів критичної інфраструктури області, які потребують першочергово захисту від повітряних уражень, - написав він.

Крім того, за словами Коваля, вирішили посилити охорону обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт - Рівне".

Нагадаємо, Голову ВЛК Житомирщини затримали на хабарі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна заборонить в'їзд громадянам Індії: коли почнуть діяти обмеження Україна заборонить в'їзд громадянам Індії: коли почнуть діяти обмеження
Вже від завтра, 2 травня, Україна закриває свої кордони для громадян, які прибули з Індії або перебували на її території. Обмеження для іноземців діятимуть до кінця карантину в України.
"Куріння шкодить Вашому здоров’ю!": в Україні встановлено місця, де заборонено палити (повний список) "Куріння шкодить Вашому здоров’ю!": в Україні встановлено місця, де заборонено палити (повний список)
За куріння у недозволеному місці можуть виписати штраф від 51 до 170 гривень.
Loading...
Load next