Уряд виділив 4,6 млрд грн для подолання наслідків підриву Каховської ГЕС

Уряд виділив 4,6 млрд грн для подолання наслідків підриву Каховської ГЕС

Кабінет Міністрів спрямував понад 4 млрд грн для подолання наслідків теракту, вчиненого росіянами на Каховській ГЕС. Майже 32% вже витрачені на фінансування робіт та на виплату компенсацій.

Про це повідомляє Урядовий портал. 

За словами Дениса Шмигаля, вже триває обробка заяв жителів Херсонщини та Миколаївщини на компенсацію за втрачений врожай. Наразі їх подано понад 340, погоджено виплат на 2,7 млн грн

Майже 565 млн грн ми спрямували на компенсації по 5 тисяч гривень кожному, хто постраждав від підриву росією Каховської ГЕС. 17,5 тисяч людей подали відповідні заявки, вже виплатили 54,6 млн грн компенсацій. Прийом заявок триватиме до кінця жовтня, щоб встигли всі, хто потребує підтримки, — підкреслив очільник Уряду.

Ще 1,3 млрд грн уряд виділив на відбудову пошкодженого та зруйнованого житла в зоні наслідків російського теракту. Українці в Миколаївській та Херсонській областях матимуть ресурс для ремонтів своїх осель до зими.

Нагадаємо, Уряд виділив 350 млн грн для підтримки Міненерго ‒ Денис Шмигаль

Оля Касько - pravdatutnews.com

Читайте також
"Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями" (фото) "Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями" (фото)
Американське видання CNN оприлюднило матеріал, який, зокрема, містить розмову із трьома анонімними нібито "колишніми високопосадовцями української військової розвідки". Вони розкрили деталі довгопланової та зірваної спецоперації України по затриманню бойовиків приватної компанії "Вагнера", яка підтримувалась США.
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Loading...
Load next