Уряд спростив імміграцію для іноземців, що воювали за Україну

Уряд спростив імміграцію для іноземців, що воювали за Україну

Кабмін вніс зміни до постанови КМУ від 26.12.2002 N 1983 «Про затвердження Порядку формування квоти імміграції, Порядку провадження за заявами про надання дозволу на імміграцію і поданнями про його скасування та виконання прийнятих рішень».

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Розширено коло іноземців та осіб без громадянства, які мають право на отримання дозволу на імміграцію в Україну, особами, які прослужили в Державній спеціальній службі транспорту України та Національній гвардії України три і більше років, а також особами, які служили у Збройних Силах України, Державній спеціальній службі транспорту України та Національній гвардії України (незалежно від строку військової служби) і були визнані військово-лікарськими комісіями непридатними до військової служби за станом здоровʼя за наслідками захворювань, поранень (травм, контузій, каліцтв), одержаних під час виконання обовʼязків військової служби.

Віднесено до повноважень Міністерства оборони України та Національної гвардії подання пропозицій до Державної міграційної служби України щодо встановлення квоти імміграції для вищезгаданих категорій осіб. Уточнено перелік документів, що подаються до Державної міграційної служби для отримання дозволу на імміграцію в Україну.

Нагадаємо, Кабмін ухвалив постанову про перерозподіл субвенції в 1,7 млрд грн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Київський підприємець нецензурно висловився про Державну міграційну службу (відео 18+) Київський підприємець нецензурно висловився про Державну міграційну службу (відео 18+)
Чоловік є уродженцем Азербайджану, проте має українське громадянство. Він нецензурно лаявся стосовно Державної міграційної служби, яка надала іноземцям дозвіл на проживання та паспорти.
Олімпійська чемпіонка Баюл відмовилась від громадянства України Олімпійська чемпіонка Баюл відмовилась від громадянства України
Українська фігуристка та перша олімпійська чемпіонка незалежної України наголосила на тому, що її не запросили на святкування Дня Незалежності України.
Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів
Вже до кінця 2021 року Російська Федерація планує видати свої паспорти майже 1 мільйону жителів Донбасу. Цим самим люди які отримають російські паспорти стануть громадянами РФ.
Loading...
Load next