Київський підприємець нецензурно висловився про Державну міграційну службу (відео 18+)

Київський підприємець нецензурно висловився про Державну міграційну службу (відео 18+)
Чоловік є уродженцем Азербайджану, проте має українське громадянство. Він нецензурно лаявся стосовно Державної міграційної служби, яка надала іноземцям дозвіл на проживання та паспорти.

Інцидент стався 16 вересня на Теремках у Києві. Уродженець іншої країни з українським паспортом нахабно вилаявся щодо державних органів влади України.

Про це повідомляє Telegram-канал "Київ оперативний".

Місцеві побачили, як іноземці облаштували склад у вантажівці на приватній території. На зауваження чоловіки реагували досить агресивно. Один з порушників виділився найбільше, але як виявилося, він має український паспорт.

Жителі Теремків наголошують, що "підприємці" не мають жодних дозволів на торгівлю. 

Також вони додають, що "бізнесмени" настільки знахабніли, що поставили свою вантажівку на приватну територію. Прибирати "пересувний склад" відмовилися.

Обурені люди звернулися до дільничого та до місцевого райвідділу, проте, правоохоронці на порушення жодним чином не відреагували.

Потім активісти прийшли до так званих підприємців, аби владнати ситуацію та змусити їх хоча б прибрати вантажівку. Тих обурило таке прохання, тож вони влаштували чималий скандал.

Один з чоловіків почав нецензурно лаятися стосовно Державної міграційної служби, яка надала іноземцям дозвіл на проживання та паспорти.

Через декілька годин після інциденту у мережі з'явилося відео з вибаченнями чоловіка. Він заявив, що є громадянином України та уродженцем Азербайджану. Образи ж на адресу працівників міграційної служби він пояснив тим, що "діяв нерозважливо".

Читайте також
"Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео) "Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео)
Український шоу-мен, саунд-продюсер та DJ Назарій Гук, якого більшість українців знають під псевдонімом JULIK, на піку популярності відомого DZIDZIO не побоявся покинути гурт та зайнятись сольною кар’єрою. У відвертому та ексклюзивному інтерв’ю телеканалу “ПравдаТУТ Львів” артист розповів, як будує зараз свою сольну кар’єру, як заробляв гроші у період карантину, навчання в консерваторії в Італії й булінг, який довелось пережити в той час.
У Києві на братських могилах встановили сцену для концерту Бочеллі (фото) У Києві на братських могилах встановили сцену для концерту Бочеллі (фото)
Концерт до Дня незалежності наближається, і навколо нього продовжують виникати скандали. Цього разу металеві конструкції розмістили саме на братських похованнях.
Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою Магучіх прокоментувала скандальне фото з росіянкою
Магучіх заявила, що фото з росіянкою Марією Ласіцкене на Олімпіді у Токіо не є її політичною позицією.
Loading...
Load next