Цього року в українські школи підуть 340 тисяч першокласників

Цього року в українські школи підуть 340 тисяч першокласників

В Україні у новому навчальному році, до школи підуть 340 тисяч першокласників.

Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко в ефірі телемарафону.

Минулого року в школи України зарахували майже 325 тисяч першокласників, тоді як, наприклад, у 2020-му в перший клас пішли 428 тисяч дітей, ‒ заявив міністр.

Нагадаємо, На Одещині судитимуть посадовця ОВА

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року Міносвіти дало роз’яснення щодо нового навчального року
МОН надіслало керівникам управлінь освіти та директорам шкіл листі-роз’яснення щодо початку нового навчального року. Зокрема, у ньому йдеться про особливості навчання під час карантину.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
ЗНО в умовах карантину: учні українських шкіл вже отримали запрошення на тестування ЗНО в умовах карантину: учні українських шкіл вже отримали запрошення на тестування
На інформаційних сторінках 389 683 тисяч українських школярів вже розміщено запрошення-перепустки на зовнішнє незалежне оцінювання, яке є необхідним для вступу у вищі навчальні заклади.
Loading...
Load next