На Полтавщині взяли під варту фітнес-тренера, який публічно принижував військових

На Полтавщині взяли під варту фітнес-тренера, який публічно принижував військових

Слідчі Полтавського районного управління поліції вручили підозру 27-річному полтавцю, який образив честь і гідність військових, а також спричинив тілесні ушкодження працівнику правоохоронного органу.

Про це повідомляє Національна поліція.

Відомо, що фігурант загалом поширив близько 70 публікацій, що дискредитують військовослужбовців, які здійснюють заходи із забезпечення стримування збройної агресії рф.

Сьогодні Октябрський районний суд задовольнив клопотання слідчих та прокуратури й обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо, СКАНДАЛ у Львівській маршрутці: чим все закінчилося?

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України "Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України
Наставник національної "синьо-жовтої" команди бачить себе у футбольному клубі, тому не відкидає думки про звільнення із посади головного тренера збірної України.
Шевченко і Євро-2020: тренер розповів про своє майбутнє на чолі збірної України Шевченко і Євро-2020: тренер розповів про своє майбутнє на чолі збірної України
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про своє майбутнє та роботу із гравцями з національної команди.
Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1 Збірна України в товариському матчі зіграла внічию із Бахрейном - рахунок 1:1
Збірна України з футболу внічию зіграла свій перший товариський поєдинок у межах підготовки до чемпіонату Європи - Євро-2020.
Loading...
Load next