У Німеччині почали розлідування нападу на українського хлопчика за відмову перейти на російську мову

У Німеччині почали розлідування нападу на українського хлопчика за відмову перейти на російську мову

У Німеччині прокуратура розслідує замах на вбивство 10-річного українського хлопчика. На групу дітей напав чоловік, який вимагав від них перейти на російську.

Про це повідомляє прокуратура Нижньої Саксонії.

Інцидент стався у місті Айнбек 26 серпня близько 17:40 за київським часом. Поліція з’ясувала, що кілька українських дітей гуляли в районі мосту. Невідомий чоловік, на вигляд 30-45 років, наказав дітям розмовляти російською. Він також стверджував, що це Україна розпочала війну.

За даними правоохоронців, чоловік потягнув одну дівчинку за волосся, а потім схопив 10-річного хлопчика і перекинув його через поруччя в канал. 

Хлопець вдарився об залізні балки, прикріплені до мосту, і зазнав поранення голови та лівої стопи. Коли він лежав у каналі, чоловік кинув у нього скляну пляшку, яка влучила потерпілому в ділянку правого плеча. Після цього невідомий зник з місця злочину.

У прокуратурі запевнили, що слідчі дії тривають, а нападника розшукують, і попросили можливих свідків надати інформацію.

Нагадаємо, Окупанти не допустили до занять старшокласників без паспорта рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі на вимогу Кременя закрили російськомовний дитячий журнал “Пчелка” В Одесі на вимогу Кременя закрили російськомовний дитячий журнал “Пчелка”
Перестали видавати одеський дитячий журнал "Пчелка". Причиною цьому слугувало звернення до мовного омбудсмена Тараса Кременя.
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
Loading...
Load next