Петиція щодо ветування закону про декларування набрала 25 тисяч голосів за три години

Петиція щодо ветування закону про декларування набрала 25 тисяч голосів за три години

Петиція, у якій президента Володимира Зеленського закликають накласти вето на ухвалений парламентом закон про декларування, набрала 25 тисяч необхідних голосів лише за декілька годин.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті офісу президента.

Підписанти закликали Зеленського повернути законопроєкт до Верховної Ради й вимагати від парламентарів негайно забезпечити публічний доступ до реєстру декларацій (тобто накласти вето з пропозиціями).

Петиція набрала необхідні голоси за три години — це рекорд підписання українцями петицій до президента за весь час існування цього інструменту, — наголосив голова громадської організації «Центр протидії корупції» Віталій Шабунін.

Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила закон про соцзахист військових та поліцейських

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Список професій для військового обліку жінок суттєво скоротять Список професій для військового обліку жінок суттєво скоротять
Таке доручення Зеленський дав Олександру Резнікову після розгляду відповідної петиції.
"Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео) "Перевірка для Зеленського": петиція Кондратюка про заборону концертів артистів з РФ набрала 25 тисяч голосів (відео)
Кондратюк вимагає заборонити виступи російських артистів в Україні до повернення Криму і відновлення контролю над східними кордонами країни.
Loading...
Load next