Шостий апеляційний адміністративний суд ідтвердив законність звільнення міського голови Чернігова

Шостий апеляційний адміністративний суд ідтвердив законність звільнення міського голови Чернігова

Шостий апеляційний адміністративний суд міста Київ відмовив у задоволенні апеляційної скарги Чернігівської міської ради на звільнення міського голови Чернігова Владислава Атрошенка.

Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Чернігова Дмитро Брижинський.

Суд підтвердив, що звільнення колишнього міського голови відбувалося в законний спосіб та в межах чинного законодавства, - написав Брижинський.

Зазначається, що в квітні міська адміністрація подала позов до Чернігівського окружного адміністративного суду на Чернігівську міськраду через те, що міський голова Чернігова Атрошенко був відстороненим, а не звільненим, і продовжував вважатися керівником міськради.

Як відомо, у лютому Львівський апеляційний суд відсторонив на рік від посади міського голову Чернігова Владислава Атрошенка за те, що чиновник діяв в умовах реального конфлікту інтересів та визнав Атрошенка винним в адміністративному правопорушенні, передбаченому ч. 1 та 2 статті 172—7 КУпАП. Рішенням суду на міського голову наклали штраф у розмірі 6 800 гривень та на рік позбавили права обіймати посади, що пов’язані з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.

Нагадаємо, Уряд Японії пішов у відставку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів
Двох чоловіків звинувачували у незаконному перетині грузинського кордону та засудили до чотирьох років позбавлення волі.
У Чернігові судитимуть чоловіка за непристойний напис на паркані про Зеленського (відео) У Чернігові судитимуть чоловіка за непристойний напис на паркані про Зеленського (відео)
Жителя Чернігова Олександра Тарнавського звинувачують в образі президента через графіті "Зєля, х**ло", його будуть судити.
Loading...
Load next