У "Дії" планують запустити сервіс про "пункти незламності"

У "Дії" планують запустити сервіс про "пункти незламності"

До початку нового опалювального сезону в Україні планують запустити новий сервіс у Дії, в якому буде інформація про Пункти незламності.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Минулої осені, після початку повітряних атак росії на нашу енергетику, за ініціативи президента України була розгорнута мережа Пунктів незламності — місць, де завжди є світло, тепло та зв’язок, ‒ заявив Шмигаль.

Після закінчення опалювального сезону влада продовжувала вдосконалювати мережу. Міністерства було доручено цифровізувати дані про Пункти незламності в Дії.

Це має бути зручний сервіс, де є вся важлива інформація про кожен пункт, його розташування та наявність необхідного обладнання ‒ наголосив очільник уряду.

Проєкт планують запустити до початку опалювального сезону.

Нагадаємо, Написання слів "росія", "москва" з малої літери в неофіційних текстах не є помилкою

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі
У "Дії" дали поради, що робити українцям, які під час евакуації через війну не взяли чи загубили паспорт.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next