У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі

У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі
У "Дії" дали поради, що робити українцям, які під час евакуації через війну не взяли чи загубили паспорт.

Якщо під час евакуації людина не взяла чи втратила паспорт, вона може скористатися паспортами з "Дії" - ID-карткою або закордонним, адже вони мають таку ж юридичну силу, як і звичайні. Цифровий документ можна показувати на блокпостах і поліції, використовувати для перетину кордону з Польщею та Молдовою.

У ЦНАПах ви можете отримати ID-картку та закордонний паспорт і відновити втрачені документи", - зауважили в "Дії".

Зараз ЦНАПи працють у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій і Чернівецькій областях.

Крім того, паспортні послуги можна отримати в підрозділах Держміграційної служби. Перевірити, чи працюють вони в певній області та знвйти контактні номери, можна на сайті служби.

Нагадаємо, що розвідка Британії розповіла про успіхи українських військ на схід від Києва.

 Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Loading...
Load next