На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)

На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.

У районі карстових печер на перегоні Новоселиця — Мамалига через підмив ґрунту утворилося провалля. Внаслідок цього поїзд № 118, який пряму з Чернівців до Києва змінює маршрут через обвал ґрунту в районі карстових печер на перегоні Новоселиця — Мамалига, повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

Зокрема, поїзд відправиться за зміненим маршрутом через Заліщики і Тернопіль. Через провалля, з маршруту виключать зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський, Дунаївці й Гречани. 

У результаті вчорашнього провалу в земляному полотні під залізницею в районі карстових печер на перегоні Новоселиця – Мамалига (Чернівецька область) відновлювальні роботи триватимуть ще щонайменше 10 годин, - наголосили в "Укрзалізниці".

Проте, пасажирів, які планували вийти з потягу на станціях де не зупинятиметься потяг, просять не хвилюватися оскільки за ними виїхали три вагони, які доставлять їх до Хмельницького, куди із затримкою, орієнтовно, на годину прибуде поїзд. Також пасажирів одного з поїздів довезуть до пункту призначення автотранспортом.

Зауважимо, що через провал на залізниці пасажирів чекають зміни:

  • пасажирів поїзда №117 Київ – Чернівці від станції Мамалига (62 км до кінцевої станції) доставлять автотранспортом залізниці.
  • пасажирів поїзда №118 Чернівці – Київ відправиться за зміненим маршрутом через Заліщики і Тернопіль о 19:46 (з маршруту виключать зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський, Дунаївці і Гречани – пасажирів з цих станцій забиратимуть окремим рейсом);

Нагадаємо, що наприкінці серпня цього року неподалік Львова з колії зійшли 13 вагонів вантажного потяга, який перевозив щебінь - загалом у складі поїзда було 48 вагонів.  Внаслідок аварії ніхто із людей не постраждав, однак було пошкоджено вагони, колію та кілька опор контактної мережі. Жодних небезпечних речовин у вагонах не було. Відео аварії можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео) У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
Loading...
Load next