У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)

У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.

Біля Запоріжжя з рейок зійшли чотири вантажні вагони, тому п'ять пасажирських поїздів змушені курсувати за зміненим маршрутом, повідомляє пресслужба "Укрзалізниці" у Telegram.

Через сходження чотирьох вагонів вантажного поїзда поблизу станції Запоріжжя-2 кілька пасажирських рейсів будуть курсувати зміненим маршрутом через Запоріжжя-Ліве – Вільнянськ – Запоріжжя-1, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, очікується затримка до 2 годин поїздів

  • №72 Київ - Запоріжжя;
  • №142 Маріуполь - Одеса;
  • №120 Запоріжжя - Львів;
  • №119 Львів - Запоріжжя;
  • №116 Київ - Бердянськ.

Перепрошуємо за незручності та просимо пасажирів уважно стежити за оновленнями інформації,  додали в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, що упродовж тижня це вже вдруге "Укрзалізниця" повідомляє про сходження з рейок вантажних вагонів. Так, 26 серпня, неподалік Львова з колії зійшли 13 вагонів вантажного потяга, який перевозив щебінь - загалом у складі поїзда було 48 вагонів. Подія трапилась поблизу міста Пустомити близько 8 години ранку на проміжній залізничній станції “Глинна-Наварія”.

Внаслідок аварії ніхто із людей не постраждав, однак було пошкоджено вагони, колію та кілька опор контактної мережі. Жодних небезпечних речовин у вагонах не було.

Читайте також
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
Loading...
Load next