Дві жінки на Київщині обікрали могили військових

Дві жінки на Київщині обікрали могили військових

Днями до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи на Інтернаціональному кладовищі викрали декоративні вазони на двох могилах захисників на Алеї Слави.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Як зазначили у відомстві, завдяки камерам відеоспостереження поліцейським вдалося встановити та затримати двох правопорушниць. Ними виявились місцеві жительки. За їхнім місцем проживання правоохоронці виявили та вилучили викрадене з місць поховань.

За фактом наруги над могилами, за процесуальним керівництвом Фастівської окружної прокуратури, слідчі повідомили фігуранткам про підозру [ч. 3 ст. 297 ККУ]. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Neuralink Ілона Маска шукає охочих для вживлення мозкових імплантів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео) "Крав цибулю та капусту з чужого городу": ексмера Чорткова спіймали на крадіжці (відео)
Правоохоронці, які виїжджали на місце були здивовані поясненнями колишнього мера - чоловік заявив, що просто переплутав городи.
Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео) Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео)
Крім того, поліція посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини.
Loading...
Load next