На Київщині поліція повідомила про підозру чоловікові, який наніс ножові удари та відрізав голову пенсіонеру

На Київщині поліція повідомила про підозру чоловікові, який наніс ножові удари та відрізав голову пенсіонеру

До поліції надійшло повідомлення від сусіда, який почув шум поруч з будинком та побачив чоловіка, що був весь скривавлений.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Правоохоронці встановили, що постраждалий здавав в оренду приміщення на території свого приватного будинку у Софіївській Борщагівці чоловіку. Одного дня, між пенсіонером та 44-річним чоловіком виникла сварка, в якій останній наніс понад 16 ударів ножем по голові та шиї потерпілого, ‒ заявили правоохоронці.

Після чого фігурант використовуючи кухонний ніж відділив голову від тіла та відрізав язик. За фактом вчинення умисного вбивства слідчі, повідомили фігуранту про підозру (ч. 1 ст. 115 ККУ).

Нагадаємо, Запуск феєрверка під час війни: киянину дали рік обмеження волі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
Loading...
Load next