Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото)

Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото)
Правоохоронці викрили схему легалізації в Україні іноземців через фіктивні шлюби з українками та затримали організаторку схеми.

Правоохоронці затримали організаторку схеми легалізації в Україні іноземців через фіктивні шлюби з українками. Про це повідомляє  Державна прикордонна служба та Київська міська прокуратура.

Мова йде про жінку, яку затримали під час зйомок одного з відомих телепроєктів. Як повідомляє УП, інцидент стався на зйомках реаліті-шоу "Супермама". 

Фото: Державна прикордонна служба України

За незаконну махінацію вона отримала 40 тисяч гривень, після чого гроші заховала одразу в білизну. 

Згідно з матеріалами слідства, фігуранти кримінального провадження, діючи з корисливих мотивів, здійснювали пошук іноземців, які мали намір без належних на те законних підстав отримати документи для незаконного перетину державного кордону України.

З метою реалізації злочинних дій, учасники групи залучали громадянок України, з якими іноземці укладали фіктивні шлюби. Вказані документи останні надалі використовували для незаконного перетину кордону. Вартість цих «послуг» становила 40 тис. гривень, — пише Київська міська прокуратура. 

Як встановило слідство, 52-річна жінка разом зі спільниками влаштовувала злочинну схему у вигляді незаконного переправлення іноземців через державний кордон України. 

Фото: Державна прикордонна служба України

Зазначимо, що учасники схеми пропонували фіктивні шлюби людям з інших країн, які ставили собі за мету потрапити до України, водночас вони не мали на це законних підстав. 

Кожен, хто брав участь у такій схемі, отримував свою частину нелегального заробітку. Жінка, яка відігравала роль фіктивної дружини, мала отримати 200 доларів США, а спільник, який шукав потенційних дружин — 50 доларів. 

Наразі за місцем проживання затриманої проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. Встановлюються інші учасники злочинної схеми, — йдеться в пресслужбі Київської міської прокуратури. 

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Мешканця Ужгорода засудили за повалення Ханукії в місті Мешканця Ужгорода засудили за повалення Ханукії в місті
Засудженого звинуватили у розпалюванні національної ворожнечі та ненависті.
Шантаж коханця закінчився вироком суду Шантаж коханця закінчився вироком суду
Жовтневий районний суд Маріуполя Донецької області покарав жінку за вимагання грошей.
Loading...
Load next