Вступні випробування 2024: під час НМТ випускники складатимуть чотири предмети

Вступні випробування 2024: під час НМТ випускники складатимуть чотири предмети

Під час тестування, діти складатимуть іспити з 4 предметів, три з яких обовʼязкові, а четвертий на вибір.

Про це повідомив міністр освіти і науки Оксен Лісовий повідомив.

До української мови та математики як обовʼязкових предметів у 2024 році додадуть історію України. 

Утім, програма тестування охоплюватиме лише період XVI — ХХІ ст., адже саме цей історичний період є дуже важливим для формування у молоді цілісного розуміння нашого минулого та його зв’язку із сьогоденням, — зазначив Лісовий.

Нагадаємо, У Китаї виявили перший випадок мавпячої віспи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Нові карантинні обмеження: з 20 вересня школи в Україні працюватимуть за новими правилами Нові карантинні обмеження: з 20 вересня школи в Україні працюватимуть за новими правилами
У "жовтій" зоні карантину відвідування шкіл буде можливе лише за умови, якщо не менше як у 80% працівників закладу освіти будуть вакциновані. Однак, у "червоній" зоні 100% працівників закладу освіти повинні мати документ про повну вакцинацію.
Loading...
Load next