Громадянин Китаю намагався за хабар потрапити в Україну

Громадянин Китаю намагався за хабар потрапити в Україну

25-річний громадянин Китаю планував потрапити в Україну під виглядом студента одного з вищих навчальних закладів столиці, але під час співбесіди з прикордонниками не зміг підтвердити мету запланованої поїздки.

Про це повідомляє Могилів-Подільський прикордонний загін

Для "вирішення" проблеми, щодо пропуску, іноземець запропонував прикордоннику хабар у розмірі 1000 доларів США, ‒ заявили у прикордонному загоні.

Від неправомірної вигоди вартові кордону відмовилися. А псевдостуденту відмовили у пропуску через кордон та на три роки заборонили в’їзд на територію України.

Нагадаємо, Польща посилює контроль на кордоні з Чехією і Словаччиною

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото) Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото)
Правоохоронці викрили схему легалізації в Україні іноземців через фіктивні шлюби з українками та затримали організаторку схеми.
НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Loading...
Load next