Намагались дати хабарі прикордонникам: На кордоні з Польщею викрили двох чоловіків

Намагались дати хабарі прикордонникам: На кордоні з Польщею викрили двох чоловіків

У пункті пропуску "Рава-Руська" 7-й прикордонний Карпатський загін викрив іноземця та мешканця Тернополя, які за хабар намагалися вплинути на пропуск через кордон.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На кордоні з Польщею, у пункті пропуску "Рава-Руська" 7 прикордонний Карпатський загін викрив двох хабародавців. Чоловіки намагалися вплинути на правові дії охоронців кордону щодо пропуску через кордон. Зокрема 75-річний іноземець запропонував прикордонникам 200 доларів США, а 30-річний тернополянин 500 гривень.

Як наголошують прикордонники, Державна прикордонна служба України має нульову толерантність до корупції. За фактами підкупу службових осіб – співробітники ВВВБ Держприкордонслужби поінформували представників Нацполіції.

Відповідальність за це правопорушення, передбачена ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

Нагадаємо, У застосунку Резерв+ вже оновили дані більш як 2 мільйони українців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео) Кордон України під контролем: як працюють українські прикордонники (відео)
Прикордонники показали, як зараз вони наглядають за державним рубежем, щоб не допустити незаконний перетин кордону нелегалами.
У Білорусі повідомили про обстріл з території України (фото) У Білорусі повідомили про обстріл з території України (фото)
Білоруські прикордонники знайшли обстріляний стовп ще 11 вересня. Вони зазначили, що у стовп стріляли з мисливської рушниці.
Розстріляний знак на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники першими виявили пошкодження (фото) Розстріляний знак на кордоні з Білоруссю: українські прикордонники першими виявили пошкодження (фото)
Невідомі пошкодили прикордонний знак Білорусі з боку України, обстрілявши його із рушниці. Наразі пошук причетних до інциденту осіб продовжується.
Loading...
Load next