На Тернопільщині 15-річна дівчина перекинула аферистам гроші з батьківської картки

На Тернопільщині 15-річна дівчина перекинула аферистам гроші з батьківської картки

Дівчина знайшла оголошення з пропозицією легкого заробітку і перекинула аферистам стартовий капітал – 7 500 грн.

Про це повідомляє Поліція Тернопільської області.

Бажання швидко заробити без зайвих зусиль й не затрачаючи багато часу стало причиною того, що 15-річна черкащанка втратила реальні гроші. Неповнолітня в месенджері "Telegram" знайшла оголошення про можливість легко заробити, виконуючи поставленні завдання в інтернеті, – наголошують поліцейські. 

Для початку роботи вона мусила перейти за посиланням "Виплати від Орлова". Далі менеджер сказав закинути на рахунок стартовий капітал, а саме - 7600 гривень. Співрозмовник запевнив, що ці гроші їй повернуться разом із заробленими.

У дівчини була банківська картка, прив'язана до батьківської. І вона з неї перекинула обумовлену суму. За деякий час зрозуміла, що стала жертвою аферистів і звернулася до поліції. Дізнавачі внесли даний факт в ЄРДР відповідно до статті 190 ККУ. Триває слідство.

Нагадаємо, Наслідки Другої світової війни: на дні Балтійського моря є 300 тисяч тонн військової зброї

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Харківський суд вирішив затримати ексміліціонерку, яка надавала Росії дані добровольчих батальйонів Харківський суд вирішив затримати ексміліціонерку, яка надавала Росії дані добровольчих батальйонів
Ленінський районний суд Харкова 26 жовтня дозволив затримати жінку, яка у 2014-2015 роках під час роботи у міліції «зливала» російським спецслужбам інформацію про учасників добровольчих батальйонів та правоохоронців.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Loading...
Load next