ЛІСІВНИКИ б’ють на сполох: у галузі неабияка криза

ЛІСІВНИКИ б’ють на сполох: у галузі неабияка криза
Повномасштабна війна створила чимало проблем для лісівників та підприємців. Але шляхи вирішення вже обговорюють науковці.

Після початку повномасштабного вторгнення, деревообробна галузь зіштовхнулась з неабиякою кризою. Зниження обсягів заготівлі сировини, падіння ринку та ризики пов’язані з війною. Обговорити усі проблеми і ризики представники галузі зібралися на профільній конференції у столиці, яку організували за підтримки Національного лісотехнічного Університету України, Асоціації деревообробників та лісозаготівельників Львівщини і європейської асоціації виробників піддонів EPAL.

Насамперед, зараз підприємці роблять усе можливе, аби знайти нові ринки збуту. 

Крім того, значна частина працівників деревообробної галузі зараз на фронті. А відтак, й значно знизилася кількість виготовленої продукції. 

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На станції «Академік Вернадський» зареєстрували температурний рекорд (фото) На станції «Академік Вернадський» зареєстрували температурний рекорд (фото)
З початку 2022 року снігопади майже припинилися, і полярники почали відкопувати станцію.
Українські вчені встановили вік решток кита, які знайшли поблизу станції "Академік Вернадський" (фото) Українські вчені встановили вік решток кита, які знайшли поблизу станції "Академік Вернадський" (фото)
Морський ссавець - гігантський кит, помер у сьомому столітті – "в епоху вікінгів та цивілізації майя, за три сторіччя до княгині Ольги і князя Володимира". Він належав до південного (антарктичного) підвиду – це найбільший підвид серед синіх китів.
Через зміну клімату Україна може втратити 97% ареалу вивірки Через зміну клімату Україна може втратити 97% ареалу вивірки
Дослідження українських науковців містить симуляції поширення виду в кліматичних умовах, які відповідають найбільш актуальним сценаріям кліматичних змін до 2100 року в межах Східної Європи.
Loading...
Load next