На Волині під час незаконної заготівлі деревини загинув чоловік

На Волині під час незаконної заготівлі деревини загинув чоловік

Мешканець с. Когильне Володимир-Волинського р-ну самовільно зрізав дерево, яке при падінні нанесло чоловіку травми, несумісні із життям.

Про це повідомляє Поліський лісовий офіс.

Цей випадок ще одне нагадування про небезпеку, яку тягнуть за собою подібні вчинки. Заготівля деревини ‒ справа непроста, вимагає спеціальних вмінь і навиків. Заготівля деревини в темний період доби ‒ дуже ризиковане заняття, ‒ наголосили в Поліському лісовому офісі.

Нагадаємо, Литва погодила коридор для транзиту українського зерна

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Чому не можна забирати з лісу сухостій або як вирішити це питання для звичайних людей? (фото) Чому не можна забирати з лісу сухостій або як вирішити це питання для звичайних людей? (фото)
Місцевий житель одного з містечка, що на Житомирщині, скаржиться на працівників лісового господарства.
Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова (фото) Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова (фото)
Небайдужі українці зібрались, аби вшанувати пам'ять загиблого лідера "Білоруського дому" в Україні Віталія Шишова.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next