На оборудки їздив з донькою, а "товар" приховував у дитячому рюкзаку: правоохоронці викрили одесита у збуті кокаїну

На оборудки їздив з донькою, а "товар" приховував у дитячому рюкзаку: правоохоронці викрили одесита у збуті кокаїну

В Одесі затримали 40-річного чоловіка, який на збут наркотиків взяв із собою дочку. Він поклав до дитячого рюкзака кокаїн, запакований у пачки з-під солодких паличок.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області. 

Зловмисника затримали на одній із вулиць міста, куди він разом із донькою прибув на таксі. У нього вилучили майже 1,4 кілограма кокаїну – 680 грамів на місці злочину та 700 грамів під час обшуку помешкання. 

Як розповіла начальниця відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Любов Гордієвська у коментарі для "УП. Життя", дівчинці до 10 років і про плани батька вона не знала. Дружина не підозрювала про його наміри. За словами речниці, раніше чоловік не був судимий. 

Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром 5,2 млн гривень, – повідомили у поліції.

Канал постачання наркотику встановлять у ході слідства.

Нагадаємо, В Одесі підліток виїжджав із квартири та прив’язав орендодавця до батареї

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next