В Одесі підліток виїжджав із квартири та прив’язав орендодавця до батареї

В Одесі підліток виїжджав із квартири та прив’язав орендодавця до батареї

17-річний мешканець іншої області приїхав до Одеси у пошуках роботи, винайняв кімнату у місцевого 51-річного вчоловіка, а за кілька дні вирішив поїхати і вимагав повернення завдатку.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Одесит не заперечував, але й грошей у нього вже не було, тому виникла сварка, яка переросла у з’ясування стосунків та взаємні образи. Невдоволений квартирант ударив чоловіка, а коли той упав – зв’язав йому руки та ноги, прив’язав до батареї і, закривши квартиру, поїхав на вокзал, – наголошують у поліції.

Понад дві години потерпілий перебував у безпорадному стані, поки його не почули перехожі з вулиці та не викликали поліцію.

Нагадаємо, У Британії заявили, що у них закінчилася потрібна Україні зброя

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео) Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео)
Під час акції кілька кордонів поліції відмежували учасників від опонентів із числа представників "Традиції і порядку", відтак зіткнень із ЛГБТ-активістами не сталося.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next