ДТП у Венеції: через аварію автобуса загинули українці

ДТП у Венеції: через аварію автобуса загинули українці

Українське МЗС підтвердило, що українські громадяни є серед жертв аварії автобуса, яка сталась 3 жовтня у районі Венеції Местре.

Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Близько 20:00 3 жовтня у районі Венеції Местре впав з естакади, розбився і загорівся автобус, який віз туристів до кемпінгу у Маргері.

В жахливій аварії загинула 21 людина.

Наразі відомо про п'ятьох загиблих українців, ще троє травмовані. Зараз їм надається необхідна медична допомога в лікарні. За наявною інформацією, туристичний автобус із 40 пасажирами зірвався з естакади та впав з висоти, – повідомив Ніколенко.

За його словами, українське посольство в Римі та генеральне консульство в Мілані вже вирішують питання, пов’язані з цією дорожньо-транспортною пригодою.

Зокрема, українські консули взаємодіють із італійськими правоохоронцями в контексті з’ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі лікування українських громадян та встановлюють зв’язок із родичами.

Нагадаємо, Міноборони України вимагає повернути 3,2 млн євро від хорватської компанії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Італія відкриває свої кордони для українських туристів Італія відкриває свої кордони для українських туристів
Італія з 31 липня відкриває свої кордони для українських громадян, однак з умовою перебування на самоізоляції протягом п'яти днів після прибуття у країну.
Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото) Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.
Loading...
Load next