Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)

Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.

Під час конференції після оголошення офіційних результатів пісенного конкурсу фронтмен Måneskin зізнався журналістам, що найкращими виконавцями на конкурсі вважає український колектив Go_A та їхню пісню "Shum". 

Україна! Україна, так. Неймовірна пісня, - заявив Даміано Давид.

Український гурт Go_A наробив шуму у Роттердамі. Так у фіналі "Євробачення-2021" Україна посіла 5-те місце, хоча глядачі обрали для неї вищу позицію - друге місце, одразу після італійських виконавців. Зокрема італійський рок-гурт Måneskin з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі.

Зрештою італійський соліст Даміано Давид не приховує свого захоплення творчістю українського Go_A. Він неодноразово про це заявляв й сьогодні в Instagram-сторіз виконавець позначив Go_A та додав посилання на їхню пісню "Веснянка" в Spotify. 

Вони неймовірні, – написав Даміано. 

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце. У своїй публікації в Instagram президент зазначив:

Гурт Go_A — крутий виступ та гідний результат на "Євробаченні". Чудова промоція України у світі. Чудова пісня з присмаком душі нашої країни, - написав у дописі президент.

Читайте також
Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки
Катерина Павленко, яка є солісткою колективу Go_A, що представляв Україну на Євробаченні-2021, прокоментувала чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом, який є солістом гурту Måneskin, що переміг на цьогорічному пісенному конкурсі.
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Гурт Go_A "обігнав" скандального Моргенштерна за кількістю прослуховувань у Spotify Гурт Go_A "обігнав" скандального Моргенштерна за кількістю прослуховувань у Spotify
Український електрофольк гурт став лідером з прослуховувань на музичному сервісі Spotify. Раніше цю позицію займав російськомовний реп-виконавець Morgenshtern.
Loading...
Load next